maanantai 27. maaliskuuta 2017

LASER HAIR CARE

Suunnittelu
- Tee tarkka kartoitus asiakkaan päänahan tilasta.
- Muista kysyä onko asiakkaalla lääkitystä tai jotakin sairautta, jotka estäisivät laserhoidon   antamisen.
- hilseilyongelmissa (kuiva ja /tai rasvainen hilse) 10 hoidon sarja, 20min ja 2kertaa viikossa (ei perättäisinä päivinä)
- psoriasisoireiden hoitaa   10 hoidon sarja, kesto 20 min 2kertaa viikossa (ei perättäisinä päivinä)
- alopecia areatan (vain areata-tyyppi) pälvikaljutaudin hoidossa 10-20 hoidon sarja, 20min 2kertaa viikossa (ei perättäsinä päivinä)
- Seborrea- taliköhnä 10-20 hoidon sarja 20min ja 2 kertaa viikossa (ei perättäisinä päivinä)

Tekeminen
- Hiusten kuntoutushoito. Pese hiukset Cicamed shampoolla ennen laserhoitoa  ja levitä pyyhekuiviin hiuksiin Cicamed hoitoaine. Hiukset kammataan läpi. Laserhoito annetaan märkiin hiuksiin ja hoitoaika valitaan hiusten pituuden/paksuuden mukaan 5-15min.
- Laserkäsittelyt permanentin ja värjäyksen yhteydessä. Kun permanentin/värjäyksen aktiiviaineet on huuhdeltu huolellisesti pois, tehdään hoitoainekäsittely. Pyyhekuiviin hiuksiin levitetään hoitoaine ja kammataan kevyesti läpi. Laserhoidon vaikutusaika on 5-15, minkä jälkeen hiuksista huuhdotaan kevyesti liika hoitoaine pois.
- Päänahan ongelmien hoito. Hiukset pestään Cicamed shampoolla ja kuivataan sen jälkeen päänahkaan laitetaan LHC- hoitonestettä. Hoitoneste levitetään ja hierotaan jaoittain hiuspohjaan tai hiustenlähtö alueille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti