maanantai 3. lokakuuta 2016

L’ORÉAL PROFESSIONNEL PRO FIBER

Kokeilimme Pro Fiber hoitoa noin viikko sitten koulussa ja taas kerran en voi muuta kuin suositella tätä kyseistä hoitoa. Hiusteni rakenne oli huomattavasti parempi, hiukseni olivat upean pehmeät ja terveen näköiset.

Loreal Pro Fiber on pitkäkesttoisesti hiuksia korjaava hoitosarja. Hoitotuotteet suojaavat, korjaavat ja jälleenrakentavat hiuksia, sekä sopivat kaikille vaurioituneille hiuksille. Pro Fiber -sarja koostuu kolmesta tasosta hiusten vaurioituneisuuden mukaan.

Rectify - hieman vaurioituneille hiuksille
Restore - Vaurioituneille hiuksille
Reconstruct - Erittäin vauripituneille hiuksille

Ensin analysoidaan hiusten vaurioituneisuus ja sitten valitsemme sen mukaan oikea Pro Fiber -hoito. Hoito aloitetaan pesemällä tarvittaessa hiukset valitulla shampoolla jos ne ovat likaiset ja sitten pesemme samalla shampoolla uudestaan ,jotta hiukset valmistuvat vastaanottamaan syvähoidon vaikutuksen.Pesun jälkeen laitetaan pituudelle ja latvalle ampulli, joka korjaa hisuten rakennetta ja antaa hiuksille vahvuutta. Sitten lisätään hoitoaine ampullin päälle joka vaikuttaa hiuksiin antamalla pehmeyttä ja kirkkautta. Anntetaan ampullin ja hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa viisi minuuttia ja huuhdotaan pois. Hoitoa voi ylläpitää vielä kotona Pro Fiber -kotihoitotuotteilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti